Over Wiya Waka

Welkom op de nieuwe site van Wiya Waka: De Praktijk voor Sjamanisme. De naam van mijn praktijk Wiya Waka heb ik gekregen van de Spirits. Hierbij wordt verwezen naar de legende van “The White Buffalo Calf Woman”

Maar wie is nou eigenlijk The White Buffalo Calf Woman?

The White Buffalo Calf Woman is een legende over een vrouw die de heilige pijpdrager is. Zij bracht 7 heilige ceremonies mee en leerde het volk van de Lakota alle mysteries van de aarde. Zij leerde het volk hoe alles met elkaar in verbinding stond en hoe men de juiste wegen moest bewandelen hier op aarde. Vandaar dat deze legendarische vrouw altijd met een pijp wordt afgebeeld.

Wie is Wiya Waka?

Mijn naam is Marjolein de Haan en ik ben een ingewijde Sjamaan van Noord-Amerikaanse traditie. Al meer dan 16 jaar geleden ben ik in aanraking gekomen met het Sjamanisme. Waarvan ik al meer dan 4 jaar een eigen praktijk voer.  Dit doe ik met enorm veel passie en liefde in mijn praktijk of bij de mensen thuis.

Entiteiten & Demonen

Al enkele jaren sinds ik mijn praktijk voer, kom ik in aanraking met mensen die last hebben van Entiteiten of Demonen. Eén van mijn werkzaamheden zijn dan ook het weghalen van deze vreselijke negatieve energieën. Soms hebben de mensen hier al jaren last van.

Na enkele sessies zijn ze dan hier eindelijk van bevrijd. Iets wat mensen al jaren bij zich kunnen dragen. Wanneer u hier last van heeft, kunt u altijd contact met mij opnemen.

Blijf hier niet mee zitten!

Bent u nieuwsgierig geworden welke behandelingen ik geef?
Kijk dan snel even op de pagina “behandelingen“.

Klik voor al onze actuele evenementen op:

fotowiyawaka17