Stoppen met roken

*Stoppen met roken*

Elk jaar bedenk ik een goed voornemen voor het nieuwe jaar om aan te pakken. Net zoals zoveel andere mensen had ik het plan om te stoppen met roken. Ik rookte al stevig vanaf mijn tienerjaren. Tussendoor 8 jaar gestopt geweest, maar toch weer op een rebelse manier begonnen met roken. Ik rookte geregeld meer dan een pakje per dag. Wat uiteraard tegenwoordig niet meer te betalen is! Dan maar overgaan op het maken van je eigen sigaretjes. Bah!! Dat smaakt een stuk minder dan die zaligmakende kant-en-klare sigaretten. Toen dacht ik, wie weet als ik sigaren ga roken? Nou…. Ook dat weerhield mij er niet van om te stoppen. Ik moest een ander plan verzinnen. Ik ging mijn rookgedrag bestuderen en besloot het stoppen met roken aan te pakken door het op een sjamanistische manier te benaderen. En het werkte!!!! Ik stopte cold turkey met roken en had weinig last van ‘afkickverschijnselen’. Tuurlijk had ik af en toe een moeilijk moment, maar ik zette gewoon door. Na een week bemerkte ik dat de gewoonte om te roken al aardig uit mijn systeem raakte. Nu drie jaren later heb ik nog steeds geen sigaret aangeraakt, noch is er die behoefte er. En mag ik op mijn beurt mensen begeleiden bij het stoppen met roken.

Ben jij ook nieuwsgierig geworden hoe ik het aangepakt heb? En wil jij weten wat jij eraan kan doen om ook te stoppen?

Kom dan vrijblijvend langs om mijn hele verhaal te horen.

Stuur een mail naar: info@wiyawaka.nl of bel: 06 23828905

Check voor meer info mijn vernieuwde website www.wiyawaka.nl

Wiya Waka
Praktijk voor het Sjamanisme

Write a comment