Transformatieprocessen

De weg naar verlichting in 13 stappen

De trilling op aarde is aan het veranderen. Er is veel gaande. Daardoor ondervinden wij talloze klachten waarvan wij niet weten waar het door komt. Je gaat naar de huisarts en die kan niets vinden.

Hartkloppingen, darmproblemen, griepachtige verschijnselen zoals koorts (maar je hebt het niet), antibiotica die niet helpt, zware hoofdpijnen die niet verlichten met pijnstillers, duizeligheid, oorsuizen, vibraties in het lichaam vooral ’s nachts, trillende spieren, tintelingen in handen, voeten, armen en benen, krachtverlies in de handen, hardnekkige vermoeidheid, langer of juist korter slapen dan normaal, depressieklachten die bij vlagen opkomen zetten, oude herinneringen komen weer naar boven terwijl je dacht dat je ze al verwerkt had, een vreemd gevoel van binnen niet wetende waar het verdaan komt. En talloze andere klachten die maar niet over gaan.

Door het doorlopen van deze transformatieprocessen komt u sneller door deze processen heen en heeft u minder last van deze klachten. Daarnaast wordt het ego aangepakt. Angsten zullen verdwijnen, verslavingen worden overwonnen en u ondervindt een diepe innerlijke rust van binnen. Negativiteit vanuit uw omgeving zullen niet langer meer vat op u hebben en bent u beschermt tegen entiteiten, demonen en archonten.

Maar wat houdt het nu precies in?

Tenminste 1 keer per maand komt u langs. Dan ontvangt u een rite, DNA-healing en een transformatiewiel. Uw DNA zal daardoor opnieuw gecodeerd worden zodat u een verbeterde versie van u zelf wordt.

Kosten zijn 60,- per keer (leerlingen van de School of Hayka betalen 50 euro ).

Betaald u het hele transformatiepakket in 1x, dan ontvangt u er één gratis. Het hele pakket voor een jaar kost dan: 720 euro.

Voor meer info kunt u vrijblijvend een afspraak maken om te bespreken wat het Transformatieproces voor u zou kunnen betekenen.